dr. Peterka Csaba1995. szeptemberében szereztem diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán.
1995. októberétől 2001. márciusáig a Zala Megyei Kórház Traumatológiai és Kézsebészeti osztályán dolgoztam főállásban. 2000. novemberében Budapesten traumatológiai szakvizsgát tettem. 2001. áprilisától részmunkaidőben az osztályon dolgozó kézsebész szakorvosok irányításával főként a kézsebészettel foglalkoztam.
2001. áprilisától részt vettem a Keszthelyi Városi Kórház sebészeti-traumatológiai ügyeletében.

Kézsebészeti gyakorlataimat a SZOTE Traumatológiai és Kézsebészeti Klinikáján, a Pécsi Tudományegyetem Traumatológiai és Kézsebészeti Klinikáján, illetve az Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet kézsebészeti osztályán végeztem.

2004. novemberében részt vettem a PTE ÁOK Sebészeti Oktató és Kutató Intézet által szervezett mikrosebészeti bázis kurzuson és sikeres vizsgát tettem.

2007–ben ugyanezen intézet szervezésében elvégeztem a haladó mikrosebészeti kurzust is.

2005. május 06–án kiválóan megfelelt minősítéssel kézsebészeti szakvizsgát tettem.

Négy alkalommal vettem részt haladó európai kézsebészeti kurzuson.

Rendszeres résztvevője vagyok a hazai traumatológiai és kézsebészeti kongresszusoknak.

A kézsebészeti szakvizsgát követően Keszthely Városi Kórházban traumatológiai, kézsebészeti szakrendelést láttam el. A traumatológiai részlegen önállóan végeztem traumatológiai, illetve kézsebészeti műtéteket.

2009–ben adjunktusi kinevezésben részesültem Keszthelyen. Nagykanizsán 2007.10.01 óta dolgozom. 2011.10.01. óta főállásban. 2013-ban főorvosi kinevezést kaptam Nagykanizsán.

2013-ban alapítottuk három orvos kollégával a Léda Magánklinikát. Jelenleg a Klinikán 40 orvos kolléga vesz részt a magánorvosi ellátásban. Rendelkezünk egynapos sebészeti műtővel is. Többek között e miatt is kézenfekvő volt, hogy 2016-ban bekapcsolódtunk a LIPOGEMS programba.

A Magyar Traumatológiai és a Magyar Kézsebészeti Társaság tagja vagyok.

Elérhetőségeim:

Telefon: 30-231 0729
Email: peterkacs@gmail.com